loading

1912'de kuruluşumuzdan bu yana, Sharp Corporation, şirketinin adının türetilmiş olduğu "Ever-Sharp" mekanik kalemden ilk Japon malı radyo ve televizyonların ticarileştirilmesine, dünyanın ilk LCD elektronik hesap makinelerinden, güneş hücrelerinin seri üretimine ve AQUOS LCD TV'nin geliştirilmesi ve piyasaya çıkarılmasına uzanan zamanda orijinal ürünleriyle pek çok ürün kategorisinde sürekli olarak yenilikler getirmiştir.

Artık işletmemiz, her kapasitede çok işlevli yazıcı ve çözümler sunan ödüllü belge çözümlerimizi içeren piyasa lideri B2B ürünleri; dijital tabela ve etkileşimli beyaz tahtaları içeren en ileri teknoloji Görsel Çözümler ve çeşitli dikey piyasalar ve uygulamalar için elektronik yazar kasa/elektronik satış noktası sistemleri sağlamaktadır.

İş konusundaki ilkelerimiz olan "Samimiyet ve Yaratıcılığı" takip ederek, ürün ve hizmetler konusunda yenilikçiliğimizi sürdürerek, Sharp 21. yüzyıl yaşam tarzları yaratan, müşterilerimiz ve ortaklarımızı bireysel ürünlerin ve onların yapabildiklerinin ötesine taşıyan türünün tek örneği bir şirket olma amacındadır. Teknolojiyle yeni fikirlere ilham vereceğiz ve bu sebeple de tutkumuza ve mükemmelliğimize uyum sağlayan bir ekiple çalışma konusunda kararlıyız.

Sharp, gelişmiş teknolojiler kullanarak ve yenilik, değer ve tasarıma kendisini adayarak insanların hayatlarını daha iyi hale getirmek konusunda kararlıdır. Sizi hakkımızda daha fazla bilgi edinmeye, güçlü ticari etik değerlere sürekli olarak bağlı kalmaya verdiğimiz önem ve yenilikçi ürünlerimiz tarafından kazanılan sayısız ürün hakkında bilmediklerinizi keşfetmeye davet ediyoruz.

Kurumsal Profil
Tüm dünyada benzersiz ve türünün tek örneği elektronik ürünleri ve çözümleriyle tanınan bir şirket olan Sharp Electronics olarak gayemiz, iş yerinde, evde ve aradaki her yerde insanların hayatlarına fayda sağlayacak ürünlerle, iş zamanı ve kişisel zaman arasında bir denge oluşturmaktır. Sharp'ın ticari ürünleri üretkenliğinizi artırıp masraflarınızı düşürürken, Sharp tüketici elektroniği ürünleri daha fazla eğlence ve konfor sahibi olmanıza yardımcı olur ve size yeni bakış açıları kazandırır.

Sharp ürünleri bireyler, aileler ve kurumsal ekiplerin kolayca birbirine bağlanabilmesine, net bir şekilde iletişim kurabilmesine ve yaratıcılık konusundaki zincirlerini hiç olmadığı şekillerde kurabilmesine imkan sağlar. Sharp, gelişmiş teknolojiler kullanarak yenilik, değer ve tasarıma kendisini adayarak insanların hayatlarını daha iyi hale getirmek konusunda kararlıdır.

Bize rehberlik eden ilkeler, “Dürüstlük ve Yaratıcılığın“ yanı sıra, en ileri teknolojileri kullanarak insanların hayat kalitesini artırma konusunda bir hedefe sahip oluşumuzdur. Sonuçta ortaya şu sloganımıza uygun benzersiz, yenilikçi ürünler  ortaya çıkar: “Diğerlerinin taklit etmek isteyeceği ürünler yaparız!” - üstüne üstlük 21. yüzyıl için yeni yaşam tarzları oluştururuz.

Avrupa Altyapısı:

İş Birimleri:
Büyük şehirlerde bulunan 3 iş birimi:
Londra: Sharp Bilgi Sistemleri Avrupa ve Avrupa Merkezi
Hamburg: Sharp Enerji Çözümleri Avrupa

Satış Ofisleri:
Tüm Avrupa'ya yayılmış 17 satış üssü

İmalat ve Ar-Ge:
Avrupa'ya yayılmış 4 tesis

İş Felsefesi ve Misyonu
İş Felsefesi
Tek gayemiz iş hacmimizi büyütmek değildir.
Bunun yanı sıra, dünyanın her bir yanındaki insanların kültürü, yaşamı ve refahına katkıda bulunmak için eşsiz ve yenilikçi teknolojimizi kullanmaya kendimizi adamış durumdayız.
Şirketimizin amacı çalışanlarımızla el ele büyümek, onlara tam potansiyellerine ulaşmaları ve hayat standartlarını yükseltmeleri konusunda teşvik ve yardım sağlamaktır.
Gelecekteki refahımız doğrudan müşterilerimizin, bayilerimizin ve hissedarlarımızın ... aslında bütün Sharp ailesinin refahına bağlıdır.

İlkeler
Sharp Corporation iki ana fikre dayalıdır:

"Samimiyet ve Yaratıcılık"

Kendimizi bu ideallere adamak suretiyle işimizden gerçek manada tatmin olabilir ve bu esnada topluma anlamlı bir katkıda bulunabiliriz.

Samimiyet, insanlar için temel erdemlerden bir tanesidir
... her zaman samimi olun.

Yaratıcılık ilerlemeyi destekler
... yenilik getirme ve iyileştirme ihtiyacının sürekli olarak bilincinde olun.

Uyum, gücü yanında getirir
... birbirinize güvenin ve birlikte çalışın.

Nezaket bir meziyettir
... daima hürmetkar ve saygılı olun.

Tatminkar bir hayatın temelinde cesaret yatar
... tüm mücadeleleri olumlu bir yaklaşımla kabul edin.

Manifestomuz
En başından beri, Sharp’ı teşvik eden şey hep özgünlük olmuştur. Kurucumuz Tokuji Hayakawa’dan ve onun içtenlik ve yaratıcılık ruhundan başlayarak, bugün de bizi teşvik eden güç hâlâ budur.

Yaptığımız her şey, yaşamaya, düşünmeye ve var olmaya yeni bir boyut kazandıran yeni çözümler hayata geçirmekle ilgilidir.

Misyonumuz yaşam tarzlarını iyileştiren ve bireysel dışa vurumu destekleyen teknolojiler icat etmektir. Kendiniz olmanızı sağlayan ilham verici ve yenilikçi çözümler yaratırız.

Sharp: senin kadar özgün

Sharp olarak var olma sebebimiz müşterilerimizdir.

Yarattığımız her şeyi sizi, ihtiyaçlarınızı, hayallerinizi ve tutkularınızı düşünerek yaratırız. İster eviniz, ister kurumunuz için olsun, aradığınız çözümleri biz sağlarız.

Başlangıç noktamız ürünlerimiz ve çözümlerimizin insanların yaşam tarzına ve çalışma tarzına nasıl fayda getirebileceğidir. Bizi teşvik eden şey teknolojinin kendisi değildir; teknolojinin hayatı siz ve herkes için daha iyi hale getirmeye nasıl yardımcı olduğudur.

İnsanların umutları, vizyonları ve fikirleri olduğu müddetçe, Sharp da bunları gerçeğe dönüştürecek ürünler ve hizmetler yaratmak için orada olacaktır.

Yalnızca tek bir Sharp var.
Yalnızca tek bir sen varsın.
‘Özgün Ol.’


Etiketler: